Las Kakofonikas

Motivades per l’absència de companyies de teatre de carrer formades exclusivament per dones vam decidir crear la nostra pròpia,. El nostre motor és visibilitzar en l’espai públic la figura de la dona còmica. Humor, risc i transgressió. Som tres actrius i pallasses que hem decidit atrevir-nos a sortir de la nostra zona de confort artística per treballar conjuntament en aquest nou registre, el teatre de carrer i ho fem amb el nostre llenguatge, l’humor.

Emma Bassas

Actriu, improvisadora i pallassa desde fa més de 20 anys. Creadora de la Cia. Dejabugo junt amb la Judit Martín i forma part de la Cia. Impro Acatomba des de l’inici. És la directora del Festival de Teatre de carrer EL GANXO amb 4 edicions ja programades a Sant Feliu de Codines.

Marta Renyer

Actriu I pallassa amb més de 10 anys de trajectòria. Ha actuat amb els seus espectacles a Àustria, França i Portugal. Artista col·laboradora de Pallassos Sense Fronteres amb expedicions al Liban, Jordania i Angola. Fundadora de la Intrèpida Teatre i pallassa d’hospital a Pallapupas des de 2016.

Maria Rosa

La Maria Rosa és cantant, pianista i "liantaparda".Des de circ i ràdio fins a cabaret, també es dedica a la docència, sempre en projectes amb una clara intenció innovadora en la pedagogia musical. Membre de Cía. Intolerantes (una companyia teòric-music-teatral), també està de gira nacional amb Calladitas estáis más guapas. És membre fundadora i Directora Pedagògica de l'Instituto de Música Online.